Gevels in alle soorten en kleuren

Bij Rottiers BVBA in Sint-Lievens-Houtem kan u ook terecht voor de uitwerking van de gevelbekleding van uw woning. Heeft u last van vochtige muren of wilt u uw gevel een beter estetisch uitzicht geven? Geen probleem, want wij snellen u graag ter hulp.

Sidings

Wij plaatsen sidings (cementvezel Eternit-planken), dat zijn planken die veel gebruikt worden voor het bekleden van puntgevels. Deze zijn bij ons verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen met houtnerfstructuur of smooth (gladde, vlakke). Beide uitvoeringen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. De vele pluspunten zijn:

Leien

Ook kunnen we uiteraard uw gevel bekleden met leien. Zo zijn cementvezelleien bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Ze zijn ook kleurvast en blijven zelfs na jarenlang nog perfect mooi. Natuurleien zijn natuurlijk ook mogelijk.

Staalplaten

Denkt u bij stalen gevelbekleding meteen aan geprofileerde golfplaten? Gevelbekleding van staal is nochtans veel meer dan dat. Ze geeft uw woning meteen een moderne, industriële look. En het leuke aan staalplaat? Uw gevel krijgt de kleur en vorm die u wilt. Want gevelbekleding van staal bestaat in heel wat kleuren en is eenvoudig bewerkbaar.

Zit u nog met vragen of wil u wat meer informatie? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website.


Rottiers BVBA

Klein Zottegem 48   -   9521   -   Letterhoutem   -   Ligging   -   Tel.: 053 62 77 22   -   info@dakwerkenrottiers.be   -   BTW BE0453 969 304