Voor de renovatie van elk dak

Ook voor de renovatie van uw dak kan u bij Rottiers BVBA terecht. Wij helpen u graag met het opnieuw leefbaar maken van uw woning, door de aanleg van een spiksplinternieuw dak, of de herstelling van uw huidige exemplaar.

De daken van oude huizen zijn vaak niet meer volledig recht, doordat het gebouw zich door de jaren heen heeft 'gezet'. De ideale bedekking bij zulke daken is de stormpan. Haar handige formaat maakt dat de dakdekker meer speelruimte heeft, makkelijker kan bijpassen en moeilijke daken probleemloos de baas kan zijn.

We zorgen ook voor de verwijdering van alle mogelijke algen en mossen, en indien nodig maken we gebruik van Koramic geglazuurde dakpannen. Deze geven algen en mossen nauwelijks een kans. Bij het glazuren van de dakpan wordt er immers een glasachtige deklaag op de pan aangebracht.

Zo ziet u maar: voor de renovatie van uw dak met hoogkwalitatieve dakpannen is er slechts één adres: Rottiers BVBA. Contacteer ons dus zeker eens via de contactpagina van deze website, en geef ons de kans om u te overtuigen.


Rottiers BVBA

Klein Zottegem 48   -   9521   -   Letterhoutem   -   Ligging   -   Tel.: 053 62 77 22   -   info@dakwerkenrottiers.be   -   BTW BE0453 969 304