Menu Sluiten

Gevels in alle soorten en kleuren

Bij Rottiers BVBA in Sint-Lievens-Houtem kan u ook terecht voor de uitwerking van de gevelbekleding van uw woning. Heeft u last van vochtige muren of wilt u uw gevel een beter estetisch uitzicht geven? Geen probleem, want wij snellen u graag ter hulp.

Sidings

Wij plaatsen sidings (cementvezel Eternit-planken), dat zijn planken die veel gerbuikt worden voor het bekleden van puntgevels. Deze zijn bij ons verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen met houtnerfstructuur of smooth (gladde, vlakke). Beide uitvoeringen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

De vele pluspunten zijn:

  • Eenvoudig te plaatsen
  • onderhoudsvriendelijk
  • 100% water- en vochtbestendig
  • vormvast
  • milieuvriendelijk

Leien

Ook kunnen we uiteraard uw gevel bekleden met leien. Zo zijn cementvezelleien bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Ze zijn ook kleurvast en blijven zelfs na jaren nog perfect mooi. Natuurleien zijn natuurlijk ook mogelijk.

Staalplaten

Denkt u bij stalen gevelbekleding meteen aan geprofileerde golfplaten? Gevelbekleding van staal is nochtans veel meer dan dat. Ze geeft uw woning meteen een moderne, industriƫle look. En hetleuek aan staalplaat? Uw gevel krijgt de kleur en vorm die u wilt omwille van de ruime keuze aan kleuren en de eenvoudige manier van bewerken.

Zit u nog met vragen of wil u wat meer informatie? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website.