Menu Sluiten

Voor de renovatie van elk dak

Ook voor de renovatie van uw dak kan u bij Rottiers BVBA terect. Wij helpen u graag met het opnieuw leefbaar maken van uw woning, door de aanleg van een spliksplinternieuw dak, of de herstelling van uw huidige exemplaar.

De daken van oude huizen zijn vaak niet meer volledig recht, doordat het gebouw zich door de jaren heen heeft ‘gezet’. De ideale bedekking bij zulke daken is de stormpan. Haar handige formaat maakt dat de dakdekker meer speelruimte heeft, makkelijker kan bijpassen en moeilijke daken probleemloos de baas kan zijn.

We zorgen ook voor de verwijdering van alle mogelijk algen en mossen en indien nodig maken we gebruik van Koramic geglazuurde dakpannen. Deze geven algen en mossen nauwelijks een kans. Bij het glazuren van de dakpan wordt er immers een glasachtige deklaag op de pan aangebracht.

Zo ziet u maar: voor de renovatie van uw dak met hoogkwalitatieve dakpannen is er slechts één adres: Rottiers BVBA. Contacteer ons dus zeker eens via de contactpagina van deze website en geef ons de kans om u te overtuigen.